top of page
Αναζήτηση
  • thomaszandes

'Δελτίο Τύπου - Ανακοίνωση Συνεργασίας THIROMED - BIOMED'


Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την επίσημη έναρξη της συνεργασίας μας με την εταιρεία 'BIOMED - Ιατρικά Είδη' στο νομό Σερρών. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το αντίστοιχο δελτίο τύπου της εν λόγω συνεργασίας. Να ευχηθούμε μία επιτυχημένη και δημιουργική αρχή στους νέους μας συνεργάτες.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στρατηγική συνεργασία: 'THIROMED - BIOMED'
Η εταιρεία ‘THIROMED – Μητρικός Θηλασμός’ στα πλαίσια της δημιουργίας του επιλεγμένου δικτύου ‘Επίσημων & Αποκλειστικών Συνεργατών’ της ανά την Ελλάδα, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία 'BIOMED - Ιατρικά Είδη' που δραστηριοποιείται στη διάθεση Βιοϊατρικών Ειδών στο νομό Σερρών.


Η συνεργασία αφορά τη δημιουργία ενός ξεχωριστού χώρου εντός του καταστήματος BIOMED – 'Shop-in-a-Shop’ – από όπου θα διατίθεται το πλήρες εύρος των προϊοντικών λύσεων Μητρικού Θηλασμού της εταιρείας THIROMED.


Η εταιρεία THIROMED, ως Επίσημος & Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος των προϊόντων Spectra® σε 5 χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Β. Μακεδονία παρέχει στο Δίκτυο Συνεργατών της τη δυνατότητα δημιουργίας ενός ‘One-Stop-Shop’ σε ό,τι αφορά το Μητρικό Θηλασμό. Διαθέτοντας ένα εύρος 188 μοναδικών προϊοντικών κωδικών - από μαξιλάρια και στηθόδεσμους θηλασμού μέχρι το συμπλήρωμα αύξησης της παραγωγής μητρικού γάλακτος Motherlove® – η εταιρεία στοχεύει στο να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη τόσο του βρέφους όσο και της θηλάζουσας μαμάς. Με τη σειρά της η εταιρεία BIOMED συμβάλλει στην υποστήριξη των γυναικών κατά τη μοναδική εμπειρία της μητρότητας καθώς και στη σταδιακή υλοποίηση του όραματός μας: H αγορά θηλάστρου στην Ελλάδα να παύσει να αποτελεί μία απλή αγορά προϊόντος 'από το ράφι', αλλά αντιθέτως να συνοδεύεται πάντα από την ποιοτική ενημέρωση & γνώση της αρμόδιας Συμβούλου Μητρικού Θηλασμού.


Έχοντας στο επίκεντρο αποκλειστικά το συνάνθρωπο και κατανοώντας πλήρως το βασικό ρόλο ενός θηλάστρου στην κατάκτηση και απρόσκοπτη συνέχιση του μητρικού θηλασμού, τόσο η εταιρεία THIROMED όσο και σύσσωμο το δίκτυο ‘Επίσημων & Αποκλειστικών Συνεργατών’ της, δεσμεύονται στην παροχή άμεσης & ποιοτικής εξυπηρέτησης, εντός ολίγων λεπτών/ωρών από τη στιγμή επικοινωνίας, πλήρως εναρμονιζόμενοι με την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8Δ/Γ.Π. ΟΙΚ/1348/2004 'Ορθή Πρακτική Διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων'.


Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας, το λογότυπο τόσο της εταιρείας ‘THIROMED – Μητρικός Θηλασμός’ όσο και της εταιρείας Spectra® θα αναρτηθούν σε κεντρικά σημεία εντός, εκτός καθώς και στη βιτρίνα του καταστήματος. Την παραπάνω ανάρτηση θα ακολουθήσει και ψηφιακή ανάρτηση των στοιχείων επικοινωνίας της εταιρείας BIOMED στην ιστοσελίδα της εταιρείας:Η εταιρεία BIOMED, με πολυετή εμπειρία στη διάθεση ιατροτεχνολογικών προϊόντων και εξειδικευμένο προσωπικό – πιστοποιημένο με σειρά εκπαιδεύσεων στην πλήρη γκάμα των προϊόντων Spectra® - παρέχει άμεση εξυπηρέτηση, προσαρμοσμένη πλήρως στις ανάγκες της κάθε μητέρας ξεχωριστά. Η εύκολη πρόσβαση στο κατάστημα, η άμεση εξυπηρέτηση καθώς και η κατάρτιση των εργαζομένων της εταιρείας BIOMED αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για ποιοτική βοήθεια σε οτιδήποτε χρειαστεί η μητέρα στο πανέμορφο ταξίδι του Μητρικού Θηλασμού, 24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο.· BIOMED - Ιατρικά Είδη


Διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 42, Σέρρες

Τηλέφωνο: 23210 28135

Fax: 23210 28126

Κινητά: 6972320428 - 6972320536

Ιστοσελίδα/E-shop: https://www.biomed.gr/Η εταιρεία ‘THIROMED – Μητρικός Θηλασμός’ καλωσορίζει μια ακόμα σημαντική συνεργασία στο επιλεγμένο δίκτυο ‘Επίσημων & Αποκλειστικών Συνεργατών’, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για παροχή μίας σειράς καινοτόμων λύσεων & προϊόντων Μητρικού Θηλασμού, με απόλυτη προτεραιότητα το συνάνθρωπο.

221 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page